Follow us on Facebook and Twitter for more news and information about the online shop solution CS-Cart from NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Mobil netthandel - Twigmo 3 er lansert!

05.03.2014
by Preben Jensen

Twigmo er et valgfritt tillegg som tilbys av CS-Cart for å spesialtilpasse nettbutikken din for mobile enheter. Nå er Twigmo versjon 3 lansert, og den gir deg både bedre ytelse og raskere lasting av nettsidene. Den inneholder også en kraftig visuell redigerer som lar deg enkelt og raskt tilpasse den mobile nettbutikkens utseende, slik at den samsvarer med desktop-versjonen sin design.

Mobil netthandel - Twigmo 3 er lansert!

Nye avtaler og priser
Sammen med Twigmo 3-utgivelsen kommer det også nye priser. Den store nyheten er at det ikke lengre er antall produkter i nettbutikken som avgjør prisen på bruken av Twigmo. Det er nå funksjonene som skiller de ulike abonnementene. Vi er enige at dette er en mer rettferdig måte å gjøre det på. Det vil fortsatt tilbys en gratisversjon av Twigmo, så du trenger ikke oppgradere avtalen din, men vi anbefaler alle brukere å oppgradere til Twigmo 3 for å få med seg de nye funksjonene som er inkludert i programvaren.

Mobil netthandel - Twigmo 3 er lansert!

Bruker du Twigmo i dag vil du få en påminnelse i admin-delen av nettbutikken din om at en ny versjon er lansert. Du kan oppgradere enkelt ved et par tasteklikk. 

Ved å klikke deg inn på tilleggs-siden din i CS-Cart hvor du blar deg fram til Twigmo-tillegget kan du ved å klikke deg inn administrere alt som har med hvordan nettbutikken din ser ut på mobile enheter å gjøre. Du kan også tilpasse Twigmo med farger, fonter, bakgrunner o.s.v. som du ønsker i nettbutikken din.

Husk at du også kan laste ned appen til Twigmo fra iTunes. En egen app for Android kommer i løpet av året.

Comments

No posts found

Write a review