Mobil netthandel

Nettbutikkløsning med responsiv design

Responsiv design fra NettXpress

Å ha en responsiv nettbutikk er ikke lenger bare “kjekt å ha”, det er en nødvendighet.
Vår nettbutikkløsning kommer ferdig levert med responsiv design.

Responsivt design er en måte å lage og designe nettbutikken på så nettbutikken din automatisk tilpasser seg den skjermen som kunden benytter, uten at kunden behøver å benytte seg av zoom eller scroll. Dermed kan man med et enkelt designrammeverk lage design som tilpasser seg flere skjermstørrelser, enten det er en smarttelefon, et nettbrett eller en stasjonær PC/Mac.

Nettbutikkløsningen fra CS-Cart og NettXpress kommer ferdig levert med flere maler i responsiv design. Disse malene kan også enkelt redigeres gjennom de innebygde designverktøyene som kommer levert med nettbutikkløsningen.

Responsivt design

Før surfet man bare på datamaskinen, men nå surfer vi minst like mye med smarttelefon og nettbrett. Hvis du vil at dine kunder skal få en minst like god handleopplevelse i nettbutikken når de surfer med håndholdte enheter bør du vurdere å bruke en mal til nettbutikkløsningen din med responsiv design. CS-Cart kommer med en ferdig innebygget mal i responsivt design, og det finnes også flere maler tilgjengelig fra andre leverandører.

Responsivt design fungerer på den måten at nettbutikken din tilpasser seg bredden og høyden på vinduet den blir vist i. På den måten kan man enkelt sette opp at om man har et stort nettleservindu blir teksten og bildene brede, mens på en mindre nettleser på f.eks. en smarttelefon gjør man bildene smalere og tekstene smalere. Innholdet forblir det samme uansett hva slags enhet man ser nettbutikken på, det er bare presentasjonen som tilpasser seg.

Eller gjør nettbutikken din mobilklar med Twigmo

mobilhandel med Twigmo

Få din CS-Cart nettbutikk mobil-klar med Twigmo! Twigmo er et sett med verktøy for å gjøre nettbutikken din mobilvennlig for både kunder og for deg som butikk administrator.

Selv om nettbutikkløsningen CS-Cart kommer med ferdig innebygde maler i responsiv design, er det noen som i stedet ønsker en dedikert mobil-app til nettbutikken sin. Twigmo Mobile Front-End er en mobil versjon av din nettbutikk for iPhone, iPod Touch, iPad og Android-enheter. Twigmo skjønner når en besøkende bruker en tablet eller smarttelefon og viser kunden automatisk til et spesialdesignet mobilt utstillingsvindu av din nettbutikk. Kunden kan også velge å bruke den ordinære nettbutikken dersom de heller ønsker det.

  • Et brukervennlig og stilig grensesnitt gjør at iPhone, iPod Touch og Android-brukere lett kan bla og navigere i nettbutikken din. De kan søke etter produkter og foreta kjøp på en enkel og oversiktlig måte.
  • Kundene trenger ikke å installere noen ekstra programvare for å bruke den mobile versjonen av nettbutikken din.
  • Har du allerede en SC-Cart nettbutikk kan du fortsette å bruke den. Twigmo gjør den bare enda enklere å bruke for besøkende fra mobile enheter.
  • Twigmo er en frivillig addon. Du velger selv om du vil aktivere den i CS-Cart.
  • Du kan også velge ved hvilke mobile enheter den skal aktiveres. Mange vil f.eks at den kun skal aktiveres når kundene bruker en smarttelefon, og at den ikke skal aktiveres når kundene besøker din butikk med en tablet eller iPad.
Du kan se Twigmo i bruk på vår demo-side. Besøk den med en mobil enhet. Du kan også teste noen av de tilgjengelige malene som kommer med Twigmo på denne siden. Twigmo følger gratis med Merchium

iPhone App for administatorer

Twigmo Mobile Admin er en iOS applikasjon som er tilgjengelig gratis i Apples AppStore. Den lar deg styre nettbutikken din fra en mobil enhet på en sikker og enkel måte.

Produkter, kunder og bestillinger overføres på en sikker måte for behandling, og sendes deretter kryptert tilbake til nettbutikken din. Du kan dermed bli varslet om nye bestillinger så snart de er lagt inn i nettbutikken din, enten du er på reise eller ferie. Du trenger altså ikke å koble deg opp med datamaskinen din for å sjekke aktiviteten i nettbutikken din. Med Twigmo på din smarttelefon har du full kontroll.

  • Enkelt, men likevel funksjonsrikt – iOS-programmet fra Twigmo bringer de mest vitale funksjoner fra nettbutikken til din iPhone og/eller iPad.
  • Støtte for multistore – har du flere nettbutikker, kan alle styres ved hjelp av én mobil enhet.

Twigmo kommer med flere forskjellige maler. Velg den du liker best. Du kan se en demo av de ulike malene og hwordan Twigmo fungerer på denne siden:

Installering av Twigmo

Twigmo kan installeres som en addon på alle nyere versjoner av CS-Cart. Har du allerede Twigmo installert kan du bare installere en nyere versjon på toppen av den du har.

Dersom du har Twigmo installert vil du bli varslet i amdmin-panelet, dersom det kommer en ny versjon. Du Velger da om du vil installere den nyeste versjonen, eller om du vil vente. Vi anbefaler at du oppdaterer, da nye versjoner ofte inneholder feilrettinger og forbedringer.