Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Multi-Forhandler nettbutikkløsning fra NettXpress

14.04.2016
av Preben Jensen

Multi-Forhandler er en utvidet nettbutikkløsning som lar deg lage en nettbasert markedsplass hvor flere leverandører/forhandlere kan administrere salget av sine produkter gjennom en felles nettbutikk.

Multi-Forhandler nettbutikkløsning fra NettXpress

Multi-Forhandler er den perfekte løsningen for nettbutikker hvor flere uavhengige forhandlere kan opprette et virtuelt kjøpesenter med mange separate avdelinger. Det gir fordelen av at mange ulike forhandlere kan selge og administrere sine egne produkter i en felles stor nettbutikk.

Funksjoner du bare finner i Multi-Forhandler

Flere forhandlere, én butikk

Produkter fra flere uavhengige forhandlere vises i en felles produktkatalog og besøkende kan handle i en nettbutikk, selv om produktene er levert fra mange ulike leverandører.

Produkter fra flere forhandlere i samme ordre

Kundenes handlekurv kan inneholde produkter fra flere forhandlere, men de vil likevel plassere kun en ordre og betaler bare en gang.

Pengene går så til Admin, som manuelt fordeler utbetalingene til forhandlere i henhold til hvor mye de har solgt - noe det føres detaljert statistikk over i adminpanelet. Som super-admin kan du f.eks. velge å utbetale til forhandlerne en gang per måned. Som super-admin kan du også velge hva slags provisjon du skal ha av salget på markedsplassen. Normalt vil dette være mellom 5-10 % av inntektene. Provisjonen kan settes opp forskjellig for de ulike forhandlerne.

Ubegrenset antall forhandlerkontoer

Det spiller ingen rolle hvor mange uavhengige forhandlere som får lov til å selge sine produkter i nettbutikken din - du kan ha to eller to hundre. Antall forhandlerkontoer er virkelig ubegrenset, og du kan utvide virksomheten uten begrensninger.

Egen admin for hver forhandler

Hver forhandler blir utstyrt med sitt eget private adminpanel, for å administrere egne innstillinger, ordrer og produkter. Forhandlerne vil ikke kunne forstyrre andre forhandleres aktivitet. Adminpanelet til forhandlerne er også noe begrenset. De har full tilgang til å behandle ordre og produkter, men kan ikke gjøre endringer i innstillinger, design o.s.v.

Super-admin styrer nettbutikken

Som super-admin har du full tilgang til nettbutikkens innstillingen og produktene som selges av de ulike forhandlerne. Så du kan fullt ut kontrollere hva som legges til i produktkatalogen og også moderere forhandlernes aktivitet ved behov.

Leverandørspesifikke fraktmetoder

Hver forhandler kan konfigurere sine egne fraktmetoder og kunder med bestillinger som inneholder elementer fra ulike forhandlere velger forhandlerspesifikke fraktmetoder når de skjekker ut.

Multi-Forhandler nettbutikkløsning fra NettXpress

Her kan du teste en demo av Multi-Forhandler: Forside - Super-admin og Forhandler-admin

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale