Nets betalingsmodul

Betalingsmodulen fra Nets følger med i CS-Cart Sølv og CS-Cart Gull. Abonnement på tjenesten kommer i tillegg.

990  kr.

Dette produktet er en nedlastbar fil.

Vi har utviklet en addon, som gjør at du kan implementere Nets/Netaxept som betalingsmodul i din CS-Cart nettbutikkløsning. Vær oppmerksom på at du må ha en egen avtale med Nets for at denne skal være synlig for kundene dine.

Netaxept fra Nets er en velkjent, sikker og brukervennlig betalingsløsning som gjør det enkelt for dine kunder å betale med kredittkort, PayPal, Klarna og BankAxess (betaling fra bankkonto).

Netaxept har høy driftsstabilitet, er enkel å implementere og har en brukervennlig administrasjonsløsning som gjør det enkelt å behandle betalinger, belaste kundens kort, annullere bestillinger eller tilbakeføre penger til kunden. Løsningen følger nasjonale og internasjonale sikkerhetsstandarder, og er PCI-sertifisert.

Vi gjør oppmerksom på at du må opprette en egen avtale med Nets for å kunne bruke denne modulen. Du må også ha en avtale med en kortinnløser som f.eks: Teller.

Ulike virksomheter har forskjellige behov, og Nets har ulike løsninger som passer for både store og små nettbutikker. Les mer om de ulike pakkeløsningene på nettsidene til Nets, og finn den pakken som passer deg. Husk at du alltid kan oppgradere ved en senere anledning.

For mer informasjon om funksjonalitet og priser i Nets/Netaxept betalingsløsninger kan du laste ned produktarket til Netaxept i fanen "vedlegg" over. Modulen følger med i Sølv og Gullpakken.

MERK: Dersom du heller ønsker å bruke DIBS som betalingsløsning, så er denne betalingsmodulen allerede integrert i CS-Cart. De samme forutsetningene gjelder for DIBS. Du må ha en egen avtale med DIBS og også med en kortinnløser.

Produkt:
  • CS-Cart
Kompatibel med versjon:
  • 4.0.x
  • 4.1.x
  • 4.2.x
Sortering:
  • Betaling
Språk:
  • Norsk

Nets produktark (nets.pdf, 1,870 Kb) [Last ned]