Follow us on Facebook and Twitter for more news and information about the online shop solution CS-Cart from NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Nettbutikken CS-Cart kommer i nettskyen

22.10.2013
by Preben Jensen

CS-Cart kommer på slutten av året til å bli tilgjengelig på månedlig abonnement-basis. Det betyr at nettbutikken din lagres i skyen og du vil aldri trenge å bekymre deg for programvare-installasjon, vedlikehold eller oppgraderinger. Alt lagres og oppgraderes i skyen på CS-Cart sine servere.

Dette kan være et godt alternativ for de som vil raskt i gang med egen nettbutikk, og ikke har interesse av å gjøre endringer i kildekode eller serverkonfigurasjon.

CS-Cart i nettskyen fungerer allerede på våre demo butikker, så du kan prøve den nå, og det er helt gratis. Din personlige demo vil være 100 % identisk med hva CS-Cart vil levere til sine SaaS-kunder, så det er den beste måten for deg å se CS-Cart SaaS i aksjon.

Fram til lansering ved årsskiftet vil CS-Cart fullføre ytterligere tester for å sikre at produktet er fullstendig stabilt og pålitelig , og at det fullt ut tilfredsstiller alle våre kunders forventninger.

Hva vil så skje med den vanlige, nedlastbare CS-Cart ?

Enkelt sagt, ingenting. Du vil fortsatt kunne kjøpe den frittstående versjonen av CS-Cart, og vi vil fortsette å utvikle og oppdatere den. Vi har ingen planer overhodet om å avvikle den.

Etter år med CS-Cart som stand-alone nettbutikkløsning, er vi svært glade for å utforske nye områder rundt e-handel. Vi vil gjerne vite hva du synes om CS-Cart i nettskyen, så føl fri til å dele dine forslag og tanker her i kommentarfeltet.

Nettbutikken CS-Cart kommer i nettskyen

Comments

Høres bra ut, men holder meg til den gode gamle versjonen foreløpig.
Write a review