Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Nettbutikken CS-Cart oppdatert til versjon 4.02

09.10.2013
av Preben Jensen

Nettbutikkløsningen CS-Cart er nå oppdatert til versjon 4.0.2. Dette er en mindre oppdatering uten de helt store endringene, men noen viktige nyheter er på plass. Vi nevner noen av dem her:

Importverktøy:

De som har eldre versjoner av nettbutikken CS-Cart kan nå med Importverktøyet oppdatere enkelt til siste versjon. Importverktøyet importerer: Ordre, kunder, produkter og innstillinger fra både CS-Cart 2 og CS-Cart 3 til versjon 4.

Du kan lese mer om importverktøyet i CS-Cart Knowledge Base.

Widget Mode:

En nettbutikk med CS-Cart kan nå enkelt implementeres på en allerede eksisterende side wed bruk av en enkel embed-kode. Det betyr at du kan legge inn din nettbutikk på f.eks. en Wordpress-side eller en allerede eksisterende firmaside.

Denne funksjonen er foreløpig i beta, men vi har testet widget mode på flere sider og det ser ut til å fungere som det skal.

Støtte for CDN:

CS-Cart 4.0.2 gjør det mulig å bruke Amazon CloudFront CDN for å lagre statisk innhold, som bilder, CSS-filer, og JavaScript-filer.

Content-delivery network (CDN) er en svært nyttig teknologi som gir raskere lasting av sider og bedre pålitelighet. Med denne teknologien tilgjengelig kan en CS-Cart-nettbutikk laste raskere fordi CDN-serverne er plassert over hele verden og nærmere kunden.

Vil du se alle endringene i versjon 4.0.2, finner du dem her.

Nettbutikken CS-Cart oppdatert til versjon 4.02

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale