Follow us on Facebook and Twitter for more news and information about the online shop solution CS-Cart from NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Nettbutikken oppdatert til versjon 4.5.2

13.05.2017
by Preben Jensen

Etter den store oppdatringen til 4.5.1, er tiden kommet for versjon 4.5.2. Dette er en mindre oppdatering som fikser noen små bugs og har et par nyttige forbedringer.

Nettbutikken oppdatert til versjon 4.5.2

Hva er nytt?

Logg på via Facebook fungerer riktig etter oppdateringen av Facebook sin API. Facebook-pålogging er en del av tilleggsprogrammet for sosial pålogging i CS-Cart. Vi måtte flytte til en nyere versjon av Facebook sin API, da API-versjonen vi tidligere brukte, ikke støttes lenger. Men vær oppmerksom på at om du skal jobbe med den nye API-en, så krever CS-Cart og Multiforhandler nå minimum PHP 5.4. Oppdater PHP-versjonen til 5.4 eller høyere før du aktiverer Facebook på nytt.

Salgsrapporter vises riktig når du arbeider med store mengder data. Først løste vi feilen som var relatert til å vise store mengde data på en salgsrapporteringsside. Nå vises også de store rapportene riktig, og det tar ikke for lang tid å laste dem. Vi har også gjort noen andre forbedringer relatert til grensesnitt, design og brukervennlighet.

Authorize.net fungerer nå bra med CS-Cart. På grunn av Authorize.net-kravet om å bruke tre tegnverdier for å angi landet var det umulig å behandle betalinger via denne tjenesten, da CS-Cart brukte to tegnverdier for å sende informasjonen om landet. Nå går landskoden via en trekarakterverdi som løser problemet.

PHP 7.1 kjører nå perfekt med CS-Cart. Tidligere har CS-Cart oppdaget en rekke feil og merknader relatert til PHP 7.1. Men vi løste dem raskt og nå, på PHP 7.1, kjører CS-Cart jevnt og godt som aldri før.

Kredittkortdata er nå fjernet fra bestillinger når du bruker PayPal Pro og kjøper produkter fra flere leverandører. Tidligere, når du kjøpte produkter fra flere leverandører (gjelder Multiforhandler) og betalte via PayPal Pro, ble bestillingsinformasjonen sendt til både kunder og leverandører sammen med åpne kredittkortdata, noe som kan føre til noen sikkerhetsproblemer. Nå fjernes alle kredittkortdata slik det skal være.

Sjekk ut andre endringer og forbedringer i changelog.

Hvordan oppdatere til versjon 4.5.2?

Hvis oppgraderingsabonnementet ditt fortsatt er aktivt, kontroller du den tilgjengelige oppgraderingen på siden Administrasjon → Oppgraderingssenter i administrasjonspanelet ditt. I løpet av denne første uken av utgivelsen distribuerer vi oppgraderingspakker i pakker, for ikke å overbelaste serverne våre. Etter den første uken åpner vi oppgraderingsdistribusjonen fullt ut. Så hvis du ikke ser den tilgjengelige oppgraderingen i oppgraderingssenteret ditt nå, sjekk om et par dager.

Comments

No posts found

Write a review