Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Nettbutikkløsningen CS-Cart oppdatert

16.01.2014
av Preben Jensen

Vi er glade for å sparke i gang 2014 med en spennende kunngjøring: Den store utgivelsen av CS-Cart 4.1.1 med flere viktige forbedringer og utvidelser. La oss se nærmere på hvilke nye funksjoner som introduseres i nye CS-Cart:

CS-Cart 4.1.1

Denne versjonen er en viktig milepæl i CS-Cart sin programvare-evolusjon med et nylig lansert Marketplace for utvidelser, maler og tillegg, og et grunnlag for fremtidig utvikling. Dette er grunnen til at det har blitt fokusert sterkt på stabilitet og funksjoner som vil være nødvendig i det lange løp.

Nettbutikkløsningen CS-Cart oppdatert

Likevel har versjon 4.1.1 av nettbutikkløsningen noen stilige nye funksjoner å vise til, i tillegg til mange forbedringer og feilrettinger:

- Tillegg og temaer kan installeres fra frittstående filarkiver

- Bestillingssiden til nettbutikken har blitt bedre

- Grafiske bannere kan nå være språkspesifikke, slik at du kan vise forskjellige bannere for forskjellige nettbutikksider på ulike språk

- eBay produkt sync tillegget er tilgjengelig for kjøp

- 5 splitter nye gratis maler/templates

Bonus: CS-Cart Facebook App kommer snart

Blant de nye malene i CS-Cart 4.1.1 er det en som heter Facebook. Den har blitt designet spesielt for det kommende CS-Cart Facebook-tillegget. Malen vil tillate deg å bygge inn en CS-Cart butikk rett inn på en Facebook-side med en enkel copy-paste.

Nettbutikkløsningen CS-Cart oppdatert

Så går du med tanke på å starte nettbutikk eller oppdatere din gamle nettbutikk er tiden inne for å bytte til CS-Cart. Du kommer ikke til å angre.

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale