Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Nettbutikkløsningen oppdatert til 4.3.5

17.12.2015
av Preben Jensen

Vi er glade for å presentere vår nyeste oppdatering av CS-Cart og CS-Cart Multi-Forhandler. Foruten enkelte feilrettinger, har versjon 4.3.5 flere nye spennende funksjoner og forbedringer:


Nettbutikkløsningen oppdatert til 4.3.5

Valuta konvertering for PayPal

I tidligere versjoner av nettbutikkløsningen måtte valutaen i betalingsinnstillingene til PayPal matche butikkens primærvaluta. På grunn av denne begrensningen, har CS-Cart hatt enkelte problemer med å sende betalinger til PayPal. I CS-Cart 4.3.5, har vi implementert valuta-konvertering slik at betalingene som går via PayPal, har riktig valuta - uansett hva du måtte ha i dine innstillinger på din PayPal-konto.

PayPal In-Context

Vanligvis, når kundene betaler med PayPal, forlater de butikken din og gå til PayPal sitt nettsted for å fullføre betalingen. Det tar lengre tid på stasjonære datamaskiner, og det er ikke minst upraktisk på mobile enheter.
I den nye versjonen av nettbutikken har vi forbedret PayPal Express Checkout ved å legge til PayPal som et eget pop-up vindu direkte i nettbutikken. Ved hjelp av denne pop-up-menyen, kan kunden logge seg på sin PayPal-konto og betale for bestillinger uten å forlate nettbutikken din. PayPal In-Context gjør betalingsprosessen rask og sømløs, og mer praktisk på mobile enheter.

Valuta konvertering for PayPal

Oppdatert Integrasjon med DHL

Vi har oppdatert DHL modulen, slik at den nå fungerer med DHL sine global nettjeneste kalt XML-PI. Takket være denne oppdaterte integrasjon fungerer DHL nå i alle land, og vi har også forenklet innstillingene.

Gratis frakt

I tidligere versjoner om et produkt var krysset av for Gratis frakt, så hoppet butikken rett og slett over frakttrinnet når kunden sjekket ut. Kundene kunne dermed heller ikke vite hvilken fraktmetode som ble brukt om de hadde gratis frakt. De kunne heller ikke velge en annen, mer praktisk leveringsmetode for produkter med gratis frakt. I vår nye versjon har alle fraktmetoder en avkrysningsrute for Gratis frakt, slik at kunden kan velge den fraktmetoden som er mest praktisk for han/henne.

Gratis frakt NettXpress

Endringer i admin

Det er også lagt til noen nye funksjoner for å gjøre administrasjonen av butikken litt enklere:

  • Hvis du sletter en kategori, vil du ikke lengre miste alle produktene som befinner seg i denne kategorien. Produktene blir nå i stedet flyttet til papirkurven. Så kan du heller velge å slette dem manuelt.
  • Når du er inne å redigerer i et produkt i admin kan du nå se hele banen til produktet, dette kan være nyttig om du har flere kategorier med like navn.
  • Nå kan du se hvilken versjon du bruker av tillegg/moduler fra tredjepart.
  • Prislisten er også forbedret. Nå trenger du ikke lengre å tømme hurtigbufferen hver gang du endrer innstillinger i prislisten. Det er også lagt til noen praktiske knapper for å generere nye prislister.

produkt bane kategorier

Eksisterende nettbutikkeiere med lisens med aktive oppgraderingsabonnement vil se et varsel om oppgradering i sitt adminpanel innen en uke. Rapportere eventuelle problemer til vår bug tracker.
Hvis du har spørsmål om de nye funksjonene eller oppgraderingen, kan du gjerne spørre om dem her i kommentarfeltet eller i CS-Cart sitt Forum.
Følg oss på Facebook og Twitter for å motta tips og nyheter om nettbutikkløsningen CS-Cart.

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale