Follow us on Facebook and Twitter for more news and information about the online shop solution CS-Cart from NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Nettbutikkløsningen oppdatert til versjon 4.3.6

03.04.2016
by Preben Jensen

Nettbutikkløsningen fra NettXpress er nå oppdatert til versjon 4.3.6. Dette er en mindre oppdatering som stort sett fikser bugs, men det er også lagt til noen nye funksjoner samt støtte for PHP 7 - noe som gir deg en langt raskere nettbutikk.

PHP 7-støtte

Versjon 4.3.6 fungerer med PHP 7, noe som gir langt raskere lasting av sider og lar nettbutikken tåle en større belastning. Vi har testet nettbutikken med 200 000 produkter og den er lynrask. Ta en titt på demobutikken. Hurtighet er viktig for en nettbutikk. Lar du en besøkende vente for lenge på at siden laster, er det store muligheter for at han forlater siden og aldri returnerer. En rask nettbutikkløsning er kritisk fordi når en besøkende forlater butikken din, mister du både en potensiell kunde og omsetning.
Vi har testet den rimelige VPS hostingen hos DigitalOcean og sammenlignet resultatene av CS-Cart 4.3.6 på PHP 7 og PHP 5.6 med en installasjon av WordPress.
WordPress er kjent for enkelhet og lett funksjonalitet. CS-Cart, som har et langt rikere utvalg av nettbutikk-funksjoner, viser overlegenhet i ytelsestester:
Hvis antallet HTTP-forespørsler overskrider antallet en butikk kan håndtere per sekund, bremses det ned og krasjer. CS-Cart 4.3.6 på PHP 7 håndterer 2 ganger flere HTTP-forespørsler per sekund enn WordPress.
Jo raskere en side starter lastingen, jo før ser kunden siden. Nettsider i CS-Cart 4.3.6 starter lastingen langt raskere enn i WordPress:
Butikk Import
Det er viktig å holde programvaren til nettbutikken din oppdatert for å sikre sikkerhet, hastighet og funksjonsutvalg. Men å oppgradere til den nyeste versjonen av CS-Cart kan være en litt komplisert prosedyre om du har mange endringer i den originale kildekoden.
Da kan du bruke funksjonen: Butikk Import. Bare overføre alle dine data til en ny CS-Cart installasjon, og hold din nåværende butikk på nettet.
På denne måten har du fortsatt den gamle butikken oppe og går, og du kan fortsette å selge fra den gamle butikken mens du konfigurerer den nye etter en vellykket import.
Du kan importere lagret data fra CS-Cart 2.2.4 og høyere.Endringer for å forbedre brukervennlighet
For å gjøre CS-Cart litt enklere å bruke, har vi gjort noen små funksjonsendringer i versjon 4.3.6. Det er nå inkludert nye underkategorier i rotstrukturen for kategorier, slik at man kan se hele kategoritreet.
Det er lagt inn et felt for Beskrivelse på alle fraktmetoder, slik at du enkelt kan legge inn nyttig informasjon til kundene dine for hver fraktmetode du bruker.
OppgraderFør du oppgraderer til CS-Cart 4.3.6, må du sørge for at serveren din har støtte for PHP 5.3.6 eller nyere. Eldre PHP-versjoner støttes ikke lenger. Du kan se alle endringer i vår changelog.Hvis du ikke bruker CS-Cart i dag, kan de lese mer og bestille nettbutikkløsningen her.

Comments

No posts found

Write a review