Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Nettbutikkløsningen oppgradert til versjon 4.3.1

22.05.2015
av Preben Jensen

Versjon 4.3.1 av nettbutikkløsningen er nå lansert. Den nye versjonen bringer med seg mange nye funksjoner, men den viktigste endringen er utvilsomt farten. Nettbutikken laster nå sidene raskere enn noen gang.

Nettbutikkløsningen oppgradert til versjon 4.3.1

Fartsøkning

Optimaliserte SQL-spørringer øker hastigheten på søk og filtrering. Optimalisert hurtigbuffer/cache gjør også søk mye raskere om du kaller det samme søket to ganger. Produktsidene lastes langt raskere på den andre søket fordi versjon 4.3.1 bufrer innholdet under det første besøket. Det er også lagt inn støtte for alternativ PHP-cache. Denne teknologien øker hastigheten på PHP-script på serveren din. All javascript-kode er nå flyttet til bunnen av sidene, slik at ikke koden forsinker lastingen av andre elementer på produktsiden. Alle disse endringene i kildekoden gjør at butikken din vil laste langt hurtigere enn tidligere. Å ha en nettbutikk med sider som laster raskt er nå langt viktigere enn hva som var tilfelle tidligere. Stadig flere bruker mobilen til å handle på nettet. Hvis sidene dine laster tregt er sjansen stor for at kunden forlater butikken og heller går til en konkurerende nettbutikk. Google har også langt større fokus på sider som laster raskt, og de premierer nå raske sider høyere i søkemotoren.

Fartsøkning

Nye forhandlersider

I multi-forhandler-versjonen av nettbutikkløsningen kan forhandlerne nå sette opp individuelle butikkforsider med kategorier, filtre, søkefunksjon m.m. Forhandlersidene i Multi-forhandler ligner nå på forhandlersidene du finner på eBay og Amazon.

Nye forhandlersider

Nytt bloggverktøy

En ny blogg-modul er lagt til i nettbutikken. Blogg-modulen lar deg opprette en fullt fungerende blogg i butikken din. Hold kundene dine informert ved å legge ut nyheter og spesialtilbud i bloggen din. Ved å bruke bloggen aktivt vil nettbutikken også bli mer synlig i Google-søk.

Nytt bloggverktøy

Oppgradering

Oppgradering av nettbutikkløsningen har blitt mer brukervennlig. Oppgraderingssenteret vil nå enkelt guide deg gjennom oppgraderingsprosessen, og viser prosessen i detalj. Sikkerhetskopiering og gjenoppretting er også forbedret. Hvis noe går galt under oppgraderingen, vil du være i stand til å trygt gå tilbake til forrige versjon.

Forbedringer i eksport og import

Det er innført en etterlengtet funksjon med eksport og import av varianter, opsjonskombinasjoner, og opsjonsunntak. Denne funksjonen forenkler bruken av katalogoppdateringer og varelager.

Modulen for Bestselgere og Tilbudsvarer er utvidet

Ny funksjonalitet gjør det mulig å vise relaterte produkter på produktsidene. Det er også lagt inn en funksjon for å lage egne sider som viser alle bestselgere, alle tilbudsvarer og alle nyheter.

Modulen for Bestselgere og Tilbudsvarer er utvidet

Andre forbedringer

Det er også en rekke andre nyheter og forbedringer i den siste versjonen av nettbutikkløsningen. Noen av disse har vi forlart mer detaljert om tidligere:

  • Raskere utsjekking
  • Enklere navigering
  • Din egen sidelayout
  • Din egen logo og favicon for hver mal
  • Produkter vises umiddelbart ved bruk av filter
  • Evne til å definere en brukergruppe for en bruker via API
  • Bedre beskyttelse mot CSRF-angrep

Siste versjon av nettbutikken rulles sakte ut, og kan lastes ned fra ditt oppgraderingsenter de nærmeste ukene. Hust at om du bruker maler eller moduler fra tredjepart kan det oppstå konflikter etter oppgradering. Sjekk om modulene eller malene du bruker har støtte for versjon 4.3.1. En liste over alle endringer i versjon 4.3.1 finner du her:

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale