Follow us on Facebook and Twitter for more news and information about the online shop solution CS-Cart from NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Nye betalingsløsninger til nettbutikken din

17.06.2014
by Preben Jensen

For de som synes det er dyrt med de «Norske» betalingsløsningene som Nets, DIBS og til en viss grad Klarna, så det finnes det faktisk flere gode alternativer du kan bruke i nettbutikkløsningen din fra NettXpress. 

Nets og DIBS tar for de rimeligste avtalene rundt 300.- kr. per måned i faste avgifter hver måned - i tilegg er du avhengig av å ha en fast avtale med en innløser som f.eks Teller. Klarna Checkout er enda dyrere og ligger på rundt 700.- per måned. Dette er ikke avskrekkende priser dersom du har høy omsetning i nettbutikken din, men hvis du nettopp har startet opp og ønsker å holde de faste utgiftene på et minimum så kan det være kjekt å vite at det finnes alternativer der ute. 

De fleste har sikkert hørt om PayPal, dette er en betalingstjeneste vi anbefaler at du benytter som en av betalingsalternativene for kundene dine. Ikke nødvendligvis fordi PayPal er spesiellt bra eller dårlig men det er tjeneste du enkelt kan registrere deg for og som er superenkelt å legge inn som betalingsalternativ i din CS-Cart nettbutikk. PayPal har ingen faste månedlige avgifter, men de tar en liten prosentsats av hvert salg som gjennomføres i butikken din. PayPal er også smart å bruke da mange nordmenn bruker denne tjenesten, og det er langt enklere å sluttføre et kjøp for en som har en PayPal-konto enn å fikle med kjøp med kredittkort og kodebrikke. Med PayPal som en av betalingsalternativene dine vil du normalt få høyere konverteringsrate i nettbutikken din. PayPal gjør det også veldig enkelt å overføre penger fra PayPal-kontoen til den vanlige bankkontoen din. En overføring er gjort med to tasteklikk, og det er ingen gebyrer for å overføre pengene.

For de som ønsker et alternativ til PayPal har Stripe, kanskje vært den mest populære og best likte betalingsløsningen på markedet. Det finnes moduler for CS-Cart som støtter Stripe, men problemet er at Stripe bruker veeeldig lang tid på å lansere tjenesten i Norge. De har i flere år lovet at tjenesten snart skal lanseres, men lite skjer.

Da er det noen som ser en mulighet for å kapre et stort antall kunder, og for noen år siden ble den tyske betalingsløsningen PAYMILL lansert, og de har vært en suksess fra dag en. Fordelen med PAYMILL er at du kan tilby kredittkort-betaling i nettbutikkløsningen din uten at kundene forlater nettbutikken din - slik som de gjør i PayPal - der et nytt vindu åpnes for at du skal kunne gjennomføre betalingen. Med PAYMILL forlater aldri kundene dine butikken din, og de kan sjekke ut med f.eks. VISA og MasterCard på en veldig enkel og intuitiv måte. 
En annen betalingstilbyder som fungere omtrent på samme måte som PAYMILL er Braintree, begge disse betalingsløsningene er tilgjengelige for kunder i Norge, og det finnes moduler som gjør at det er enkelt å sette opp disse tjenestene i CS-Cart. 

Så hvis du ønsker å kunne ta betalt med kredittkort i nettbutikken din uten å betale faste månedlige utgifter anbefaler vi at du tar en titt på både gode gamle PayPal, men også de nye tjenestene PAYMILL og Braintree som kan implementeres direkte i utsjekkingsvinduet på nettbutikkløsningen din.

Comments

Hei
Paymill ser veldig interessant ut. Kan utsjekkingsvinduet oversettes til norsk eller er det med engelsk tekst?
Write a review