Follow us on Facebook and Twitter for more news and information about the online shop solution CS-Cart from NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Night design på Multi-forhandler versjonen

05.04.2015
by Preben Jensen

Multi-forhandler-versjonen av nettbutikkløsningen til NettXpress lar deg lage en nettbasert markedsplass hvor flere leverandører kan selge sine produkter via EN felles nettbutikk.

I den nyeste versjonen av nettbutikkløsningen, har vi innført en etterlengtet funksjon - muligheten til å lage et fullverdig utstillingsvindu for hver enkelt forhandler.
Nytt design
I forrige Multi-forhandler versjon, kunne ikke kundene kjøpe forhandlerens produkter direkte fra forhandlerens side, og det var ikke mulig å søke etter forhandlerens produkter. Det var heller ingen produktfiltre og ingen enkel liste over alle forhandlerens produkter. Det tok altså for lang tid å finne de rette produktene på en forhandlers side. Dette har vi nå gjort noe med for å gjøre det enklest mulig for kundene og finne fram til produktene de er på utkikk etter.
I den nye versjonen av Multi-forhandler kan man nå se en liste over alle forhandlerens produkter, produktfiltre, og et "søk etter forhandlerens produkter" felt på siden. Kunden kan fortsatt kjøpe forhandlerens produkter fra det felles utstillingsvinduet, men nå er det også enkelt å finne og kjøpe forhandlerens produkter direkte fra forhandlersiden. En forhandlerside i Multi-forhandler ligner nå litt på en forhandlerside på eBay.
Superadministratoreren kan også sette opp egne design på forhandlersidene ved å bruke layoutredigereren. Forhandleren sin butikk er ferdigfylt med disse designblokkene:
Ny søkefunksjon - et søkefelt for å søke gjennom forhandlerens produkter direkte på forhandlerens side er lagt til.
Forhandlerinformasjon - forhandleren bruker denne blokken til å legge til nyttig informasjon om bedriften.
Breadcrumbs - denne blokken hjelper besøkende holde styr på hvor de er i nettbutikken.
Kategoriblokk - denne blokken kan legges til av admin for å vise en kategorimeny som viser produkter fra den aktuelle forhandleren.
Forhandlerfiltre - kunder bruker disse filtrene til raskt å finne produkter fra den aktuelle forhandleren.
Hovedinnhold - en liste over alle forhandlerens produkter på forhandlerens side.

Comments

No posts found

Write a review