Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Nytt design på Multi-forhandler versjonen

05.04.2015
av Preben Jensen

Multi-forhandler-versjonen av nettbutikkløsningen til NettXpress lar deg lage en nettbasert markedsplass hvor flere leverandører kan selge sine produkter via en felles nettbutikk.

I den nyeste versjonen av nettbutikkløsningen, har vi innført en etterlengtet funksjon - muligheten til å lage et fullverdig utstillingsvindu for hver enkelt forhandler.

Nytt design på Multi-forhandler versjonen 1

Nytt design

I forrige Multi-forhandler versjon, kunne ikke kundene kjøpe produkter direkte fra forhandlerens side, og det var ikke mulig å søke etter forhandlerens produkter. Det var heller ingen produktfiltre og ingen enkel liste over alle forhandlerens produkter. Det tok altså for lang tid å finne de rette produktene på en forhandlers side. Dette har vi nå gjort noe med, for å gjøre det enklest mulig for kundene og finne fram til produktene de er på utkikk etter.
I den nye versjonen av Multi-forhandler kan man nå se en liste over alle forhandlerens produkter, produktfiltre, og et søk etter forhandlerens produkter felt på siden. Kunden kan fortsatt kjøpe forhandlerens produkter fra det felles utstillingsvinduet, men nå er det også enkelt å finne og kjøpe produkter direkte fra forhandlersiden. En forhandlerside i Multi-forhandler ligner nå litt på en forhandlerside på eBay.

Nytt design på Multi-forhandler versjonen 2

Superadmin kan også sette opp egne design på forhandlersidene ved å bruke layoutredigereren. Forhandleren sin butikk er ferdigfylt med disse designblokkene:

Nytt design på Multi-forhandler versjonen 3

- Ny søkefunksjon - et søkefelt for å søke gjennom forhandlerens produkter direkte på forhandlerens side er lagt til.
- Forhandlerinformasjon - denne blokken brukes for å legge til nyttig informasjon om bedriften.
- Breadcrumbs - denne blokken hjelper besøkende holde styr på hvor de er i nettbutikken.
- Kategoriblokk - denne blokken kan legges til av admin for å vise en kategorimeny som viser alle produkter fra den aktuelle forhandleren.
- Forhandlerfiltre - kunder bruker disse filtrene til raskt å finne produkter fra den aktuelle forhandleren.
- Hovedinnhold - en liste over alle forhandlerens produkter på forhandlerens side.

Nytt design på Multi-forhandler versjonen 4

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale