Follow us on Facebook and Twitter for more news and information about the online shop solution CS-Cart from NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Oppdatering av nettbutikken med nye maler og mer…

29.07.2014
by Preben Jensen

Nettbutikkløsningen er nå kommet i versjon 4.2.1, og her er noen av nyhetene: 

Endringer i adminpanelet
Sidebaren blir nå automatisk skjult når den ikke er i bruk, noe som gjør at du får mer plass til informasjonen du trenger. Sidebaren er også flyttet over til høyresiden for at innholdet alltid skal være på linje, når sidebaren er skjult.

SEO-forbedringer
Det er lagt inn verktøy for 301 redirects slik at du kan gjøre dette direkte i adminpanelet i stedet for å oppdate i htaccess-filer eller i cPanel. Støtte for Google Rich Snippets er lagt inn og også såkalte canonical URL-er.

E-post markedsføring
Et tillegg som fungerer mot MailChimp og Mad Mimi er lagt til i nettbutikken. Noe som gjør det enkelt for deg å synkronisere dine kundelister med dine e-post-nyhetsbre-lister.

Nye responsive maler
To nye responsive maler er lagt til i nettbutikkløsningen. Responsive maler gjør at nettbutikken din ser bra ut på alle enheter. Fra og med versjon 4.2.1 er de responsive malene standardmalene i CS-Cart, og det er nå seks forskjellige design du kan velge blant. Du kan selvsagt fortsatt bruke alle de innebygde designverktøyene for å gi nettbutikken din det utseendet du ønsker.

For å se alle endringer i 4.2.1 kan du se changelog her. Oppgraderingen er tilgjengelig nå for alle nye kunder. Eksisterende kunder vil få varsel om oppdateingen i adminpanelet i løpet av den nærmeste uken.

Comments

No posts found

Write a review