Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Oppdatering av nettbutikken med nye maler og mer…

29.07.2014
av Preben Jensen

Nettbutikkløsningen fra NettXpress er nå kommet i versjon 4.2.1, og her er noen av nyhetene:

Endringer i adminpanelet

Sidebaren blir nå automatisk skjult når den ikke er i bruk, noe som gjør at du får mer plass til informasjonen du trenger. Sidebaren er også flyttet over til høyresiden for at innholdet alltid skal være på linje, når sidebaren er skjult.

Oppdatering av nettbutikken med nye maler og mer

SEO-forbedringer

Det er lagt inn verktøy for 301 redirects slik at du kan gjøre dette direkte i adminpanelet i stedet for å oppdatere i htaccess-filer eller i cPanel. Støtte for Google Rich Snippets er lagt inn og også såkalte canonical URL-er.

E-post markedsføring

Et tillegg som fungerer mot MailChimp og Mad Mimi er lagt til i nettbutikken. Noe som gjør det enkelt for deg å synkronisere dine kundelister med dine e-post-nyhetsbrev-lister.

Nye responsive maler

To nye responsive maler er lagt til i nettbutikkløsningen. Responsive maler gjør at nettbutikken din ser bra ut på alle enheter. Fra og med versjon 4.2.1 er de responsive malene standardmalene i CS-Cart, og det er nå seks forskjellige design du kan velge blant. Du kan selvsagt fortsatt bruke alle de innebygde designverktøyene for å gi nettbutikken din det utseendet du ønsker.

Oppdatering av nettbutikken med nye maler og mer

For å se alle endringer i 4.2.1 kan du se en changelog her. Oppgraderingen er tilgjengelig nå for alle nye kunder nå. Eksisterende kunder vil få varsel om oppdateringen i adminpanelet i løpet av den nærmeste uken.

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale