Follow us on Facebook and Twitter for more news and information about the online shop solution CS-Cart from NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Overfør din gamle nettbutikk til CS-Cart

13.01.2014
by Preben Jensen

Har du en nettbutikkløsning som har gått ut på dato eller en løsning du ikke er fornøyd med? Mange tenker da sikkert at å bytte til en bedre og mer moderne løsning er en dyr og tidkrevende prosess. Men det trenger det ikke være. Med vår pakkeløsning, CS-Cart Platinum gjør vi hele jobben for deg. Vi installerer og setter opp CS-Cart for deg og vi importerer alle relevante data fra din gamle nettbutikkløsning over til CS-Cart. 

 

Det betyr at alle produkter, produktbilder, kategorier, kunder, ordre o.s.v. blir overført til din nye nettbutikk. 

 

Vi gjør først en demo-overføring med et lite utvalg av dataene, slik at du som kunde kan se gjennom at alt ser riktig ut. Dersom du gir klarsignal om alt ser OK ut, overfører vi absolutt alt av gamle data til din nye nettbutikk. Prisen for CS-Cart Platinum gjelder for nettbutikker som har opp til 15 000 produkter, 15 000 kunder og 30 000 ordre. Har du mer, så ta kontakt med oss for pris. 

 

Støttede nettbutikker vi kan overføre date fra er: 3DCart, AceShop, AspDotNetSF, BigCommerce, ChannelAdvisor, CoreCommerce, CRE Loaded, CubeCart, digiSHOP, HHG multistore, Interspire, JooCart, LemonStand, Loaded COmmerce, Magento Go, Magento, Mijoshop, Miva Merchant, MobiCart, OpenCart, osCMax, osCommerce, OXID Shop, Pinnacle Cart, PrestaShop, Shop-script Free, Shop-Script, Shopify, Shopp, Squirrelcart, Summer Cart, SunShop, TomatoCart, Ubercart, Veyton, VirtueMart, Volusion, WooCommerce, WP e-Commerce, X-Cart, xt:Commerce, Yahoo Store, Zen Cart.

 

Overfør din gamle nettbutikk til CS-Cart

Comments

No posts found

Write a review