Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Plasser nettbutikkløsningen din på Facebook

05.02.2014
av Preben Jensen

CS-Cart tilbyr nå en helt ny tjeneste for de som ønsker å plassere nettbutikkløsningen sin på Facebook. Ved hjelp av en app kan du plassere din eksisterende CS-Cart nettbutikkløsning rett inn på bedriftens Facebook-side. Alt du trenger å gjøre er å lime inn en enkel kode. Appen fungerer på samme måte som CS-Cart sin Widget Mode, som gjør at du kan plassere nettbutikkløsningen din på f.eks. en WordPress-side eller vanlige bedriftsider. Du limer rett og slett bare inn en liten kode og vips så har du hele nettbutikken din på Facebook, klar til å betjene nye kunder. Appen kan bestilles her:

Plasser nettbutikkløsningen din på Facebook

Du kan også teste en demoside her:

Unik nettbutikk forside

Din Facebook-butikk sitt utseende kan tilpasses helt etter dine egne ønsker. Bruk den vanlige layout-redigereren i ditt CS-Cart adminpanel for å arrangere og flytte blokker, og bruk malredigereren for å endre det visuelle uttrykket. CS-Cart 4.1.1 leveres også med en ferdig innebygd Facebook-mal for butikkforsiden som gjør at den passer helt inn med designet til det sosiale nettverket.

Plasser nettbutikkløsningen din på Facebook

Hvordan får jeg nettbutikken min på Facebook

CS-Cart sin Facebook App er tilgjengelig for en årlig abonnementspris på $90 per butikk. Du kan også få en gratis 14 dagers prøveversjon fra denne siden. Abonnementet må bestilles direkte fra CS-Cart. Du finner en detaljert oppstartsguide og lisensguide på denne siden. Appen følger gratis med i CS-Cart Mini.


Viktig: Bare CS-Cart med versjonnummer 4.1.1 og oppover kan bruke Facebook-appen. Merk også at butikkforsiden må være tilgjengelig via HTTPS på grunn av Facebook sitt regelverk.

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale