Produkter

Nettbutikkløsninger fra NettXpress

NettXpress er autorisert forhandler av CS-Cart i Norge. Dersom du også stiller høye krav til valg av nettbutikkløsning så kan CS-Cart være riktig produkt for deg.

Med CS-Cart som nettbutikkløsning kan du bygge en fullverdig og funksjonsrik nettbutikk, og du vil raskt se hvor enkelt det er å gjøre ting som: Legge inn produkter i butikken din, administrere inventar og håndtere bestillinger. Med Nettbutikk levert fra NettXpress kan du nå ut til kunder over hele verden, og du betaler kun en engangspris for butikken. Altså ingen løpende månedlige utgifter!

Med løsningen CS-Cart Multistore har du mulighet til å sette opp og administrere flere nettbutikker via ett felles adminpanel - dersom du ønsker det. Du kan da sette opp så mange nettbutikker du ønsker.

Vår nettbutikkløsning er spesialdesignet for å gjøre multistore enkelt og fleksibelt. Du kan administrere alle dine butikker fra ett enkelt adminpanel, og du har full kontroll over hver enkelt butikk. De forskjellige nettbutikkene kan behandles både uavhengig av hverandre eller slått sammen med delte produkter og kunder.

Med den siste versjonen av CS-Cart (versjon 4) er du ikke lengre avhengig av å kjøpe og tilpasse maler/templates. CS-Cart har blitt utstyrt med en Malredigerer, som gjør at du kan endre alle farger, fonter og bakgrunner i nettbutikken din med noen museklikk.
Inkludert er også verktøyet Block manager, som gjør at du ved musen enkelt kan flytte rundt på menyer og blokker i nettbutikken din, slik at den fremstår akkurat slik du vil for kundene dine. Ingen koding er nødvendig for å utføre disse designendringene. Alt gjøres enkelt og greit fra adminpanelet.

Nettbutikkløsninger fra NettXpress

CS-Cart passer også perfekt for norske forhold. Du kan enkelt sette opp fraktpriser mot postens satser, du kan ta betalt med kredittkort som Visa og MasterCard gjennom f.eks. DIBS eller PayPal, og du kan importere dine ordrer inn i norske regnskapsprogrammer.

Hvorfor velge CS-Cart?

Siden du har full tilgang til filene på webhotellet står du også fritt til å installere moduler fra tredjepartsleverandører. Eller du kan utvikle dine egne moduler. Det finnes et stort utvalg av moduler til CS-Cart på markedet, som utvider eller tilpasser funksjonene i din nettbutikk. Mange moduler er også tilgjengelig gratis.

Nettbutikken installeres på din egen server eller ditt eget webhotell. Det gjør at du har full kontroll på hvordan butikken skal driftes og konfigureres. De fleste andre løsninger gir deg ikke direkte til filarkivet, kun utvalgte tilpasningsmuligheter gjennom adminpanelet. Dette holder ikke hvis du har ambisjoner om å tilpasse nettbutikken din på best mulig måte.

Hvorfor skal man kjøpe en nettbutikkløsning når det finnes flere gratis alternativer tilgjengelig på nettet? Dette er det mange som har spurt om. Men den dagen nettbutikken din ikke lengre fungerer, og du taper tusenvis av kroner hver dag, fordi brukerne ikke får kjøpt varer i butikken din, er det godt å vite at med CS-Cart har man alltid mulighet til å få support av eksperter. Når du kjøper en lisens til nettbutikken følger det med et antall supportpoeng du kan bruke, og du kan alltid kjøpe flere supportpoeng for en rimelig pris. Med f.eks. gratisversjonen til Magento får du ingen support.

CS-Cart følger også med på utviklingen innen e-handel, og kommer med jevne mellomrom ut med oppdateringer til programmet. Kjøper du nettbutikk gjennom NettXpress får du også tilgang til gratis oppdateringer ett år framover.

De fleste tilbydere av nettbutikkløsninger i Norge selger deg en abonnementstjeneste du må betale for hver eneste måned. Med nettbutikkløsningen fra NettXpress betaler du kun EN gang, og butikken er din for alltid. Altså ingen løpende utgifter.

Nettbutikken vår kommer ferdig integrert med alt du trenger for å starte å selge på nettet. Du kan starte i det små med f.eks betaling med faktura og PayPal, som er gratis å bruke. Etterhvert som nettbutikken din begynner å gjøre det bedre kan du vurdere om du ønsker å f.eks ta betalt gjennom DIBS eller Nets. Dette er betalingsløsninger som kan integreres i CS-Cart, men du må altså kontakte betalingsleverandøren for å bruke disse tjenestene. Det kan uansett lønne seg når du når et visst volum i salget ditt.