QuickPay betalingsmodul

Betalingsmodulen QuickPay følger med i pakkene CS-Cart Sølv og CS-Cart Gull. Abonnement på tjenesten kommer i tillegg.

990  kr.

Dette produktet er en nedlastbar fil.

Med betalingsmodulen fra QuickPay kan du motta betalinger via kredittkort, PayPal, faktura og mobilbetaling i din CS-Cart nettbutikk.

Du får altså adgang til mange vanlige betalingstyper med bare én løsning. Med QuickPay får du også sikker online betaling med SSL kryptering og overvåkede servere 24/7/365. Enkel integrasjon til CS-Cart og faste kostnader uten overraskelser.

Quickpay er en av nordens største betalingsgtilbydere og håndterer transaksjoner for over 20 000 kunder, og håndterer mer enn 2 000 000 betalinger hver måned. De har også etterhvert opparbeidet seg en betydelig kundegruppe i Norge med sine konkurransedyktige priser og funksjonsrike moduler.

En nyhet fra QuickPay er 1-Click Payments, som forenkler betalingsprosessen for tilbakevendende kunder.

Når kunden har tastet inn sitt betalingskort ved sitt første kjøp i din nettbutikk, så trenger han/hun ikke gjøre annet enn å godta kortet neste gang han/hun besøker butikken. Dette gjøres ved ett enkelt tastetrykk.

Om du velger QuickPay som betalingsmetode i nettbutikken din, så kan du ikke bare ta betalt med vanlige betalingskort som Visa og MasterCard. Du kan også ta betalt via populære betalingstjenester som: Klarna Checkout, ViaBill og MobilePay.

Etter at du har installert modulen i nettbutikken din (vi gjør det gjerne for deg), så velger du de de ulike betalingstjenestene du ønsker å tilby. Her er en kort forklaring om hver enkelt:

Kortbetaling:

Betaling med vanlige betalingskort som Visa, MasterCard, Diners m.m. Du trenger to avtaler for at tjenesten skal fungere. En avtale med QuickPay og en avtale med en kortinnløser. Vi anbefaler Teller.

Klarna:

QuickPay støtter også betaling gjennom Klarna Checkout. Du trenger en avtale med QuickPay, samt en avtale med Klarna for at tjenesten skal fungere.

MobilePay:

Med MobilePay taster kunden inn sitt telefonnummer i nettbutikken din og aksepterer deretter betalingen i sin MobilePay-app. For å kunne motta betalinger via MobilePay må nettbutikken ha en avtale med en kortinnløser (f.eks. Teller) samt QuickPay.

ViaBill:

QuickPay gjør det mulig å akseptere betaling med ViaBill. Med ViaBill kan du tilby dine kunder rente- og gebyrfri delbetaling. Du trenger en avtale med QuickPay samt en avtale med Viabill for at denne løsningen skal kunne integreres i nettbutikkløsningen din.

PayPal:

Fra QuickPay sitt betalingsvindu kan du også aktivere PayPal - som er verdens mest brukte betalingstjeneste. Det er gratis å opprette en avtale med PayPal.

Du kan registrere deg for en gratis testkonto hos QuickPay på denne siden. Det er ingen oppstartsgebyr eller bindingsperiode for en testkonto. Du trenger først å betale QuickPay når du starter å bruke tjenesten i nettbutikken din. Priser for QuickPay kan du se på denne siden:


Visa MasterCard MasterCard American Express Diners PayPal ViaBill Klarna Checkout MobilePay
Produkt:
  • CS-Cart
Kompatibel med versjon:
  • 4.3.x
Sortering:
  • Betaling
Språk:
  • Norsk