Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

QuickPay som betalingsmodul for CS-Cart

06.09.2013
av Preben Jensen

Det er sikkert ikke alle som kjenner til betalingsmodulen QuickPay, men hvis du ønsker et billigere altarnativ til DIBS og Nets for å kunne motta betaling via kredittkort som MasterCard og bankkort som Visa kan QuickPay absolutt være et godt lternativ. Prisen for QuickPay ligger nå på ca halvparten av hva du må betale for DIBS og Nets.

Vi har utviklet en egen modul som støtter QuickPay som betaling gjennom CS-Cart. Vi gjør oppmerksom på at du fortsatt må ha en avtale med en kortinnløser som f.eks Teller også med QuickPay - på lik linje med DIBS og Nets.

QuickPay er et sikkert valg til betalingsløsninger for nettbutikker. QuickPay fungerer med alle anerkjente kredittkort. Og utover det en lang rekke øvrige betalingsmetoder som fakturabetaling og PayPal.

Med en QuickPay betalingsløsning får du:

  • Gratis opprettelse
  • Adgang til alle vanlige betalingstyper med bare én løsning
  • Sikker online betaling med SSL kryptering og overvåkede servere 24/7/365
  • Enkel integrasjon til butikksløsningen med ferdige html-sjablon
  • Faste kostnader uten overraskelser
  • Mange funksjoner
  • Kort og rimelig oppsigelsesfrist - bare ved slutten av et kvartal
  • Garanti for løpende produktutvikling

QuickPay er en betalingsløsning, som gjør det mulig, enkelt og sikkert å integrere alle vanlige betalingskort med en vilkårlig side på internettet.

Quickpay håndterer transaksjoner for ~8000 kunder (mars 2012), og vil i 2012 håndtere betalinger for mer enn 6 milliarder danske kroner. Quickpay er dermed Danmarks 2. største betalingsgateway.

Serverne, som håndterer QuickPay, er plasert hos pil.dk, som gir deg størst mulig sikkerhet for dataene dine med overvåking hele døgnet, sikring mot virusangrep og backup linjer til internettet, sånn at dine kunder alltid får en rask og sikker opplevelse, når de betaler i din internettbutikk.

QuickPay som betalingsmodul for CS-Cart

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale