Follow us on Facebook and Twitter for more news and information about the online shop solution CS-Cart from NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Raskere utsjekking fra nettbutikken din

13.04.2015
by Preben Jensen

For at du skal kunne drifte en nettbutikk med en høy konverteringsrate er det viktig at kundene kan sjekke ut på en rask og enkel måte. I nettbutikkløsningen fra NettXpress har utsjekkingen fram til i dag blitt gjort i fire trinn.

1. Logg inn som registrert bruker eller opprett ny bruker
2. Skriv inn faktura- og leveringsadresse
3. Velg fraktmetode
4. Velg betalingsmåte
I versjon 4.3.1 av nettbutikkløsningen har vi gjort det enklere for admin å tilpasse de forskjellige trinnene i utsjekkingen. Du kan også velge å skjule noen av trinnene, slik at utsjekkingen går enda raskere.
Det er mange tenkte scenarioer hvor en kan ønske seg færre trinn i utsjekkingen. Det kan hende du ønsker at alle skal sjekke ut som «gjester» og ikke har behov for registrerte kunder. Selger du digitale filer vil du kanskje skjule feltet Leveringsadresse, og har du f.eks. bare EN fraktmetode er det heller ingen grunn til at kunden skal bla seg gjennom dette valget. Det samme gjelder om du kun har ett betalingsvalg. I stedet for at kunden skal velge betalingsmetode blir han/hun sendt direkte til betalingsmodulen som er installert i nettbutikken din.
Innstillingene for utsjekkingen har også fått en egen side i admin-delen av nettbutikken din, og det er enkelt å sette opp utsjekkingen nøyaktig slik du ønsker at den skal være.
I mange nettbutikkløsninger er utsjekkingen ofte altfor tungvint. NettXpress gjør det nå så enkelt som overhode mulig. Det er ofte ikke til å unngå at det blir et par steg, men vær kritisk til stegene du legger opp til. Er det nødvendig? Kan du gjøre det enda enklere for dine kunder?

Comments

No posts found

Write a review