Referanser

Avansert nettbutikk med fokus på brukervennlighet

CS-Cart er et avansert men enkelt og intuitivt nettbutikkprogram. Når du logger deg inn i admindelen finner du fort ut av hvordan nettbutikkprogrammet fungerer. CS-Cart har alle funksjoner du kan ønske deg fra en nettbutikk, og du trenger ikke være spesiellt teknisk anlagt for å bruke programmet.

Dette er også noe som skiller CS-Cart fra mange andre nettbutikkløsninger. Du kan se at CS-Cart er programmert og bygget opp av folk som har fokus på salg, og ikke bare masse tekniske finesser.

Når du driver en nettbutikk er det viktig at det går fort og enkelt å behandle innkommende ordre og bestillinger. Det skal være enkelt å finne fram gamle bestillinger, enkelt å refundere en ordre eller å ta i mot retur av varer. Det skal også være enkelt å legge inn nye produkter og det skal være enkelt å ta imot betalinger. Nettbutikkløsningen fra NettXpress er bygget opp med fokus på alt dette. Kort sagt så er det enkelt for deg å være din egen butikksjef med CS-Cart.

Test før du kjøper

Vi glemmer selvsagt ikke det viktigste. Det skal være enkelt for kunden. Det skal være enkelt både å manøvrere rundt i nettbutikken din og det skal være enkelt å legge inn en bestilling. CS-Cart har fokus på kundene, og har bl.a en ensides utsjekkingsside som gjør at færre kunder avbryter salget før de trykker på kjøp-knappen.

Du kan teste ut nettbutikkløsningen før du kjøper programmet fra demosidene. Vi har også lagt ut noen videoer på denne siden som viser noen av de grunnleggende innstillingene du kan gjøre i programmet for å tilpasse det til dine ønsker og behov.

CS-cart - Avansert nettbutikk