Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Rimelig nettbutikk løsning

18.03.2013
av Preben Jensen

Programvare for netthandel er noe enhver bedriftseier bør vite om og lære å bruke. Hvis du ønsker å utvide virksomheten din, og nå ut til flere potensielle kunder. Uansett hva du selger, bør du finne en effektiv e-handelsløsning utviklet for å sikre optimal funksjonalitet for din nettbutikk.

NettXpress vet hvordan vi kan spare verdifull tid og kostnader for små og store bedrifter ved hjelp av den beste programvaren tilgjengelig for nettbutikker!

Vår programvare fra CS-Cart kombinerer uovertruffen enkelhet i bruk med reduserte kostnader og inkluderer alle funksjoner som trengs for å starte og administrere en fullt ut funksjonell nettbutikk. I motsetning til mange andre netthandelsløsninger dedikert til online virksomheter av en viss størrelse og type, vil NettXpress møte alle krav til å bygge en funksjonell og lettdrevet onlinebutikk – fra en liten nettbutikk til et virtuellt kjøpesenter som lett kan håndtere over 10.000 produkter.

Rimelig programvare nettbutikk

Toppfunksjoner

CS-Cart er en av de beste nettbutikk-programvareløsningene tilgjengelig på markedet i dag, og er utformet for å hjelpe både deg og dine kunder, som foretrekker å kjøpe produkter på nett.

Designet til netbutikken er det første kundene legger merke til når de besøker nettsiden din, det er derfor vi benytter de mest avanserte design og layout-alternativene som vil hjelpe deg med å forbedre nettbutikken din og samtidig gjør det enkelt å surfe og finne de nødvendige produktene eller tjenestene du tilbyr.

Alt tilbys med norsk språk, 50 + betalingsalternativer, fleksibelt skattesatssystem og en drøss andre funksjoner som gjør det enkelt å lage den ultimate shoppingopplevelsen for dine besøkende.

Selv om nettbutikkløsning fra CS-cart kommer med en kraftig pakke for utvikling av nettsiden, optimalisering og markedsføringsalternativer, kan nettbutikken fortsatt lett driftes og vedlikeholdes uten store tekniske kunnskaper.

Kommentarer

Superior thinking deneostratmd above. Thanks!
Skriv en omtale