Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Rimelig programvare for e-handel

25.03.2013
av Preben Jensen

Eier du en butikk? Da kan vi trolig være enige om at det tar mye innsats og slit å starte sin egen virksomhet. Foruten ulike juridiske aspekter, er det nødvendig å finne riktig plassering, leie et lokale, fylle det med varer, ansette selgere og markedsføre butikken din. Å sette opp en nettbutikk er mye enklere og krever mye mindre innsats, penger og tid fra din side. Videre, i stedet for å fokusere på en begrenset gruppe av kunder lokalt, kan du utvide kundebasen globalt ved å selge produkter over internett.

Hvis du i likhet med mange andre bedrifter ser de udiskutable fordelene med å drive virksomheten din over nettet og ønsker å få maksimal netteksponering, har du kommet til rett sted. Vi vet hvordan du på en kostnadseffektiv, pålitelig men brukervennlig måte bygger opp en nettbutikk som passer for alle størrelser. Vårt rimelige netthandelsprogram kombinerer fleksibilitet og brukervennlighet med utmerket funksjonalitet for å sette opp og kjøre en vellykket nettbutikk.

Rimelig programvare for e-handel

Produktinformasjon

CS-Cart er en nettbutikkløsning som gjør det enkelt for bedrifter og forhandlere å lansere en vellykket nettbutikk raskt, enkelt og med begrensede investeringer. Vi kan tilby rimelig handlevognverktøy for oppstart, som passer for småbedrifter og også for større bedrifter som har egne spesielle behov. CS-Cart Professional og CS-Cart Multi Vendor leveres med avansert funksjonalitet som gjør det mulig å lansere fullverdige nettbutikker og selv virtuelle kjøpesentre med flere produktleverandører.

Du kan være trygg på at våre prisbelønte promgramløsninger inkluderer et bredt spekter av e-handel-funksjoner som trengs for å legge til et ubegrenset antall produkter og kategorier. Du kan administrere inventar, bestillinger, kunder, sidelayout og eventuelle andre nødvendigheter med noen få museklikk via et nettbasert administrasjonspanel.

Med god og problemfri drift, fungerer CS-Cart godt på alle Windows-og Unix-baserte operativsystemer (Linux, FreeBSD) samt på alle de store nettleserne, inkludert Firefox, Internet Explorer, Opera og Safari. I tillegg kan du gjøre noen endringer i kildekoden til programmet vårt som enhver av CS-Cart shopping cart programvarepakker kan utvide funksjonaliteten i samsvar med dine spesifikke behov.

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale