Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Searchanise - søketjeneste i skyen for nettbutikken din

07.06.2014
av

Searchanise er en søketjeneste i skyen som enkelt kan integreres med din nettbutikkløsning fra NettXpress. Med Searchanise får du raske og relevante søk i nettbutikken din, uten å bruke ressurser fra serveren din, da motoren til Searchanise er lagret i skyen. 

Searchanise er tilgjengelig både som en gratistjeneste og en Pro-versjon som koster fra $9 per måned. (ca. 50 NOK). Funksjonen følger gratis med i CS-Cart Mini.

Med Searchanise kan du også automatisk eksportere hele din produktkatalog til nettjenester som: Google Shopping, eBay og Shopzilla. Denne funksjonen er også tilgjengelig i gratisversjonen.

Med Searchanise kan kundene dine også se sin søkehistorie rett i søkefeltet. En diskre påminnelse kan være det som skal til for at kunden gjennomfører et kjøp.

Med tjenesten følger også et adminpanel hvor du kan sette opp søkefeltet akkurat slik du ønsker, med farger og innhold som matcher designet til nettbutikken din. 

Har du allerede en CS-Cart nettbutikk, så er Searchanise enkelt tilgjengelig for installering i Tileggs-menyen din. Det tar bare ett klikk å installere den. Les mer om tjenesten her:

 

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale