Follow us on Facebook and Twitter for more news and information about the online shop solution CS-Cart from NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Selg mer i nettbutikken din med kryssalg

30.01.2015
by Preben Jensen
Med kryssalg eller mersalg mener man at du foreslår relaterte produkter til kundene i nettbutikken din. Store nettbutikker som Amazon og Apple bruker kryssalg-teknikker hele tiden for å selge flere produkter til kundene sine.
I nettbutikkløsningen fra NettXpress er det fire integrerte verktøy som hjelper deg med kryssalg. Vi vil her fortelle deg om en av dem - modulen «Kjøp sammen».
Denne innebygde modulen lar deg gruppere relaterte produkter sammen, og du kan f.eks. tilby en rabatt hvis produktene kjøpes sammen. Her er et eksempel:
Bildet over viser modulen i funksjon. En kunde er på utkikk etter en ny tursekk, kanskje skal hun eller han på en tur med overnatting. Det du kan gjøre i nettbutikken er å tilby kunden en sovepose i tillegg, og gi kunden en rabatt hvis han kjøper begge produktene. Resultatet blir en fornøyd kunde som har fått en god rabatt, og du øker salget i nettbutikken din.
Les mer om hvordan du setter opp modulen på denne siden:

Vi vil snart også poste et innlegg om den innebygde modulen «Påkrevde produkter». Følg med, og følg oss også på Facebook og Twitter.

Comments

No posts found

Write a review