Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Selg mer i nettbutikken din med kryssalg

30.01.2015
av Preben Jensen
Med kryssalg eller mersalg mener man at du foreslår relaterte produkter til kundene i nettbutikken din. Store nettbutikker som Amazon og Apple bruker kryssalg-teknikker hele tiden for å selge flere produkter.

I nettbutikkløsningen fra NettXpress er det fire integrerte verktøy som hjelper deg med kryssalg. Vi vil her fortelle deg om en av dem - modulen Kjøp sammen.

Selg mer i nettbutikken din med kryssalg og mersalg

Denne innebygde modulen lar deg gruppere relaterte produkter sammen, og du kan f.eks. tilby en rabatt hvis produktene kjøpes sammen.
Her er et eksempel:

Selg mer i nettbutikken din med kryssalg

Bildet over viser modulen i funksjon. En kunde er på utkikk etter en ny tursekk, kanskje skal hun eller han på en tur med overnatting. Det du kan gjøre i nettbutikken er å tilby kunden en sovepose i tillegg, og gi kunden en rabatt hvis han kjøper begge produktene. Resultatet blir en fornøyd kunde som har fått en god rabatt, og du øker salget i nettbutikken din.

Fokus på kryssalg og mersalg. kan øke salget ditt betraktelig. Det er lengt mer lønnsomt å selge mer til en kunde du allerede har, enn å finne en ny. Inntil åtte ganger mer lønnsomt! Så skaff deg en oversikt over alle varer og tjenester som henger sammen i nettbutikken din, og sett opp passende kryssalg. Den klassiske med slips & skjorte til dressen kan overføres til de fleste bransjer.

Les mer om hvordan du setter opp modulen på denne siden:

Vi vil snart også poste et innlegg om den innebygde modulen Påkrevde produkter. Følg med, og følg oss også på Facebook og Twitter.

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale