Follow us on Facebook and Twitter for more news and information about the online shop solution CS-Cart from NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Sett opp en blogg i nettbutikken din

27.04.2015
by Preben Jensen

Ved hjelp av blogg-modulen som er kraftig forbedret i versjon 4.3.1 av nettbutikkløsningen fra NettXpress er det nå enklere enn noen gang og sette opp en blogg inne i nettbutikken. Ved å bruke blogg-funksjonen kan du holde dine kunder oppdatert på nyheter og gode tilbud i nettbutikken din. Aktiv blogging vil også gjøre at du kommer høyere i søk hos Google og andre søkemotorer.

Layout
På Design → layouter siden i admin panelet i nettbutikken din finner du layouten til blogg-siden. Layouten er fylt med innholdsblokker. Du kan ved hjelp av dra-og-slipp endre layouten til blogg-sidene dine.
Breadcrumbs: navigasjonskoblinger som hjelper kundene å holde styr på hvor de er i nettbutikken.
Main content: Dine blogg-poster. Dette er hva bloggens besøkende kommer for. Et innlegg består av en tittel, dato, forfatterens navn, og hovedtekst med illustrasjoner.
Nylige innlegg: Liste over nylige bloggposter som er lagt inn. Ved å klikke på tittelen åpner man innlegget.
Du kan også legge til en liste over nylige blogginnlegg på nettbutikkens forside, slik at besøkende kan åpne et innlegg direkte fra hjemmesiden:
For å legge til en liste over bloggposter på butikkens forside, kan du bruke blokken: «Nylige innlegg», vi har laget detaljerte instrukser for hvordan du gjør det på denne siden.
Hvordan du jobber med bloggen din
Gå til Nettside → Blogg i admin-panelet for å legge til, redigere og fjerne blogginnlegg:
Blogg administrasjon
Сlick på "+" knappen for å lage et nytt blogginnlegg. På den nye siden kan du skrive inn tittel og tekst. Til slutt trykker du på «Opprett og lukk» for å lagre innlegget. Det vil da være synlig i nettbutikken din.

Comments

https://norske-casino.eu/
Write a review