Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Skal du starte egen nettbutikk - møt CS-Cart 4

23.08.2013
av Preben Jensen

Går du med tanker om å starte egen nettbutikk. Eller har du en nettbutikkløsning du ikke er helt fornøyd med. Det er enkelt å komme i gang med CS-Cart, og det er også fullt mulig å eksportere din nåværende butikk til CS-Cart. Det har nå kommet en splitter ny versjon som gjør nettbutikkløsningen fra CS-Cart enda mer attraktiv for nettbutikkeiere i Norge.

Først litt fakta: CS-Cart er en kraftig nettbutikkløsning basert på åpen kildekode, og ble første gang lansert i 2004. I dag brukes løsningen av mer enn 30 000 nettbutikker. CS-Cart driftes på din egen server eller webhotell, som gjør at du har full kontroll på nettbutikken din. CS-Cart er utstyrt med moderne arkitektur på en solid og trygg plattform som tilbyr avanserte muligheter for å tilpasse et intuitivt grensesnitt og rik funksjonalitet. Hver nye CS-Cart-versjon kommer med en rekke forbedringer og nye funksjoner, som gjør butikkadministrasjonen enklere og mer effektiv.

Nå har CS-Cart lansert versjon 4 - og en rekke nye funksjoner er presentert. CS-Cart har blitt raskere, enklere å tilpasse og kraftigere enn noen tidligere versjon. Under presenterer vi noen av endringene som er gjort fra CS-Cart 3 til 4.

CS-Cart 4

Ny InstallererCS-Cart teamet har gjort installasjonsprosessen enda enklere. Nå består den kun av to trinn, hvorav den ene er å akseptere lisensavtalen. Rett etter at du har installert CS-Cart det vil være en mulig til å sette opp noen generelle preferanser ved hjelp av en enkel trinnvis installasjonshjelper.

Malredigering i sanntid


Revolusjonerende nye designmuligheter er mulig med den nye innebygde maleditoren. Nå kan du som nettbutikkeier enkelt endre farger, bakgrunner, fonter og logoer i sanntid. Den største fordelen er selvsagt at det er blitt så enkelt. Du trenger ikke å kunne en eneste kode med HTML eller CSS for å endre utseende på nettbutikken din.

CS-Cart 4

Bare gjør endringene og en forhåndsvisning viser resultatet direkte på butikksiden din. Du kan også endre blokkplasseringen på alle butikkens moduler med drag & drop - og du kan navngi og lagre maloppsett for fremtidig bruk.

Bruk fantasien og lag unike design ved hjelp av den brukervennlige WYSIWYG-redigereren.

CS-Cart Ultimate

Med CS-Cart Ultimate vil butikkeieren vil være i stand til å legge inn et ubegrenset antall produkter og kategorier, samt sette opp flere butikker - dersom det er ønskelig. Du kan selge tjenester, fysiske produkter, arangementer eller nedlastbare produkter. Du kan sette opp butikken din med flere språk, valutaer og produktleverandører. CS-Cart er optimalisert for kunder i Norge, ved at du kan sette opp fraktmetoder og sporing av leveranser for dine kunder fra f.eks MyPack, DHL, Bring og Posten, samt at du kan ta betalt fra leverandører som norske kunder kjenner til. Du kan f.eks bruke: DIBS, Nets, PayPal og over 50 andre betalingsløsninger.

Forbedret Adminpanel

Det å administrere butikken har blitt enda enklere med en ny design av adminpanelet, som er gjort mer intuitivt og brukervennlig. Menyer har blitt omorganisert for enklere navigasjon, og sidemenyene ble beriket med utvidet søkemulighet og ekstra funksjonalitet.

Full fart

CS-Cart 4Ifølge en fersk undersøkelse utført av Forrester Consulting, vil 40 prosent av kundene ikke vente mer enn tre sekunder på en nettside før de forlater den. Det er derfor gjort store forbedrelser i hastigheten til CS-Cart sammenliknet med tidligere versjoner, og sammenliknet med andre nettbutikkløsninger.

Du er velkommen til å prøve CS-Cart gratis i 30 dager. Liker du det du ser kan nettbutikken bli din for et engangsbeløp. Altså ingen løpende kostnader.

Kommentarer

Hei Jørgen. Butikkimporten kommer i CS-Cart 4.0.2, som kommer i september. Med denne kan du flytte fra versjon 2 og 3 til siste versjon 4.

Ønsker du å gjøre det med en gang kan vi hjelpe importere butikken din til den nye versjonen for deg. Sender deg en PM.
Hei

Jeg har en CS-Cart 3.0.6-versjon, som jeg kjøpte av dere for en stund siden. Vil gjerne komme meg over på den siste versjonen. Kan dere hjelpe til med å flytte til CS-Cart 4 ???
Skriv en omtale