Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Start din nettbutikk med CS-Cart fra NettXpress

03.08.2014
av Preben Jensen

Nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress har fått mye oppmerksomhet i det siste. Stadig flere nettbutikker kjører nå CS-Cart, men hva er de viktige funksjonene som tiltrekker nye kunder hver dag? La oss ta en rask titt på noen av de fordelene som følger med nettbutikkløsningen, og hvorfor du bør starte din nye nettbutikk med CS-Cart:

1. Hele Nettbutikkløsningen er ekstremt fleksibel, og tillater radikal og dyp tilpasning. Man kan også legge til nesten hvilken som helst ekstra funksjonalitet. Det er et stort utvalg av addons fra tredjepart. Og husk - hvis du ikke har funnet en addon du trenger kan du alltid bestille den fra oss.

2. Programvaren er bygget opp av separate blokker. Dette betyr at uansett hvilke endringer du gjør eller addons du supplerer med, vil kjernen forbli uendret. Dette sikrer stabilitet for hele systemet og reduserer vedlikeholdskostnader.

3. Systemet har en godt organisert mal-database kalt Smarty, som gjør det enkelt å redigere i malene. Det er også et stort utvalg av ferdige maler/templates til CS-Cart.

4. Utstakt bruk av AJAX og jQuery gjør sidene raske å laste, og gir et lekkert grensesnitt for kundene dine.

5. Det er mange nyttige innebygde funksjoner som er svært praktiske når du drifter en nettbutikk - inkludert mye som ikke er standard hos de fleste konkurrerende nettbutikkløsningene. For eksempel inventarsporing av størrelse -og fargekombinasjoner.

6. Det er viktig å vite at din nettbutikk ikke vil ha noen vekstbegrensninger med CS-Cart, og du kan legge til så mange produkter, kategorier, opsjoner og bilder du ønsker. Du kan også selge alle typer produkter (virtuelle, fysiske, service). Videre støtter CS-Cart flere lokaliseringsalternativer: språk, valuta, skatt, etc. Lagerkontrollen vil hjelpe deg å holde et øye med lagerbeholdning og være sikker på at du selger produkter som er tilgjengelig. Samt at mange betalingsmuligheter (inkludert én side-utsjekking) er tilgjengelig for deg og dine kunder.

7. Plattformen støtter mer enn 50 betalingsmåter som standard, inkludert alle de store som PayPal, DIBS, 2Checkout, Skrill o.s.v. Videre kan nesten nesten alle andre betalingsalternativer legges til via utvidelser og addons. Du har også en rekke tilpassede fraktmetoder tilgjengelig. Gratis frakt, postoppkrav og drop shipping er tilgjengelig ut av boksen. Alt annet kan enkelt legges inn.

8. Sist men definitivt ikke minst er det viktig å understreke en høy brukervennlighet. Andre nettbutikkløsninger er i de fleste tilfeller ganske vanskelig å bruke og krever en høy læringskurve. Med nettbutikk fra NettXpres er ikke dette tilfelle. Adminområdet er opprettet som svært intuitivt og lett å forstå.

Så går du med tanken på å starte ny nettbutikk eller bytte fra en annen løsning. Prøv nettbutikkløsningen vår gratis i 30 dager - vi er sikker på at du vil like den.

Start din nettbutikk med CS-Cart fra NettXpress

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale