Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Start en suksessfull nettbutikk

15.11.2013
av Preben Jensen

Med en mengde nyttige funksjoner og verktøy, god support og rimelig pris, vil en nettbutikk med CS-Cart bli en sikker suksess. CS-Cart sine designere tar brukervennlighet på alvor, og det viser i sideoppsett og navigasjonsfunksjonene.

Med CS-Cart sin theme editor kan du endre farger, fonter, bakgrunner, logoer og stort sett alt av det visuelle i nettbutikken din med noen museklikk - ingen koding nødvendig. Du kan også bruke den innebygde block editoren for å flytte rundt på moduler og blokker ved drag and drop. Du trenger altså ikke lengre kjøpe themes/templates fra tredjeparts leverandører.

Skal du starte nettbutikk, så er det enkelt med CS-Cart. Du laster opp filene til webhotellet ditt, og kjører en rask nettbasert installering. Du vil så bli sendt til butikkens dashbord/admin, hvor du kan gjøre noen flere finjusteringer for å tilpasse nettbutikken etter dine preferanser.

I dashbordet har du tilgang til produkter, kategorier, kunder, ordrer, rapporter, inventar, markedsføring, design og innstillinger. Du kan også legge inn ulike betalingsmetoder, fraktpriser, moms, valutaer, språk og sikkerhetsinnstillinger i dashboardet. Det er mange praktiske verktøy og preferanser som bidrar til å administrere nettstedet ditt. CS-Cart lar deg også opprette kuponger og rabattkoder til dine produkter og dine kunder. Du kan også sette opp kampanjer for å oppmuntre kundene til å kjøpe mer.

CS-Cart er sannsynligvis den beste nettbutikkløsningen du kan velge. Du har alle de avanserte funksjonene du trenger, men samtidig er programmet langt enklere å bruke enn f.eks Magento - som også er en god nettbutikk, men med alt for høy læringskurve og tungvint i daglig bruk. Med CS-Cart har du i tillegg mulighet for å få support, noe du ikke får med løsninger som Magento eller Open Source-løsningene som er tilgjengelig.

Prøv CS-Cart gratis i 30 dager, og du vil garantert selge flere produkter. Du trenger ikke lete lenger for den beste nettbutikkløsningen. CS-Cart er den beste.

Start en suksessfull nettbutikk

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale