Follow us on Facebook and Twitter for more news and information about the online shop solution CS-Cart from NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Teknisk Support for CS-Cart

27.02.2014
by Preben Jensen

CS-Cart er en av et fåtall serverbaserte nettbutikkløsninger som faktisk tilbyr kundene sine teknisk support. Velger du en annen løsning som f.eks Magento, Prestashop eller OpenCart er du overlatt til å søke rundt på nettet eller i diverse brukerforum for å kunne motta hjelp når du trenger det.

Supportkreddit

Når du kjøper en lisens for CS-cart følger det automatisk med 50 supportpoeng du kan bruke dersom du trenger hjelp. Supportkreditten er en slags virtuell valuta og når du mottar hjelp fra supportavdelingen til CS-Cart trekkes det noen poeng fra kreditten din avhengig av hvor omfattende eller komplisert hjelp du mottar. Normalt trekkes det 5 poeng ved vanlige tekniske henvendelser. Dersom du mottar mer omfattende hjelp hvor det f.eks gjøres endringer på serverinnstillinger kan det trekkes 10 poeng. Dersom du rapporterer om problemer som skyldes bugs eller feil fra programvaren levert fra CS-Cart belastes ikke supportkreditten din. 

Bruker du opp den opprinnelige kvoten på 50 supportpoeng er det enkelt å kjøpe nye. 

Her er prisene for kjøp av supportkreditt:
- 25 supportpoeng: ca. 150.-
- 50 supportpoeng: ca. 420.-
- 100 supportpoeng: ca. 800.-

En av fordelene med denne typen support er at du ikke trenger et dyrt abonnement eller en løpende avtale for å være sikret support for nettbutikken din. Du betaler rett og slett bare for hjelp dersom du trenger det. 

Vi vet at CS-Cart er en teknisk komplisert programvare i form av antall egenskaper, funksjoner og moduler som er inkludert. Det er derfor laget detaljerte instruksjoner om CS-Cart drift og konfigurasjon, dokumentasjon på malen som brukes i programvaren og beskrivelser av tilleggsmoduler .
I tillegg har CS-Cart et aktivt forum, hvor nettbutikk-eiere kan kommunisere og hjelpe hverandre i spørsmål som har med drift av CS-Cart og andre temaer relatert til e-handel.