Tjenester

Vi hjelper deg i gang med ferdig satt opp nettbutikk

Er du sånn middels interessert i data er det lett å installere nettbutikkløsningen fra NettXpress selv. Det kan du gjøre ved å følge denne veiledningen. Vi vet også at det er mange som mest av alt ønsker å komme igang med nettsalget, uten at de nødvendigvis er så interessert i servere, webhotell og databaser. Vi tilbyr oss derfor å installere nettbutikken for deg. Alle som kjøper en av våre nettbutikkpakker får tilbud om gratis installering.

For å komme i gang med egen nettbutikk er det 3 ting som må gjøres:

1. Registrere et domenenavn

For å kunne starte en nettbutikk, må nettbutikken ha en adresse. Det vanligste er at man velger en .no-adresse, men du kan også velge en .com-adresse dersom du har ambisjoner om å selge utenfor Norges grenser.

2. Webhotell

Du trenger også et webhotell hvor databasen og filene til nettbutikkløsningen skal plasseres. Vi anbefaler PRO ISP - der kan du både registrere domenenavn og bestille webhotell til en rimelig pris. PRO ISP har servere som er spesialtilpasset for å kunne drifte en nettbutikk på best mulig måte.

3. Installering

Når du har et domenenavn og et webhotell er alt som gjenstår å installere nettbutikken. Dersom du ikke ønsker å installere nettbutikken selv, kan vi gjøre dette for deg. Det forutsetter at du har bestilt og betalt for en av våre nettbutikkpakker og at vi får tilgang til ditt webhotell.

nettxpress tjenester nettbutikk