Follow us on Facebook and Twitter for more news and information about the online shop solution CS-Cart from NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Utvid virksomheten med nettbutikkløsning fra CS-Cart

12.05.2013
by Preben Jensen

I tillegg til å være en utmerket søkeverktøy og et perfekt sted å lagre og overføre informasjon, har nettet stor innflytelse på dagens måte å handle varer på. Hvis dine produkter eller tjenester ikke er tilgjengelig på internett, går du glipp av en god mulighet til å utvide virksomheten din. Ved å drive en nettbutikk kan du tilby produktene dine til langt flere potensielle kunder og dermed  øke salget og fortjenesten din. 

Har du lyst til å lansere din egen online nettbutikk uten å bruke en formue? Velkommen til nettXpress og CS-Cart!

Vi er spesielt stolte av å kunne tilby deg en CS-Cart nettbutikkløsning som en solid plattform. Bygget ved hjelp av åpen kildekode og inkludert all nødvendig funksjonalitet for å opprette / drifte en vellykket nettbutikk. Uansett om du har en etablert nettside eller kommer til å starte en ny nettbutikk, vil alt du trenger være fullt ut støttet med CS-Cart Professional. Vårt avanserte nettbutikksystem er egnet for bedrifter i alle størrelser, som ønsker å utvide sine salgskanaler og nå ut til nye kunder. 

CS-Cart programvare er en kostnadseffektiv løsning for å starte din nye nettbutikk. Ingen programmeringskunnskaper er nødvendig for installere og drifte nettbutikken. Med CS-Cart er det veldig enkelt å lansere en fullverdig nettbutikk med et ubegrenset antall produkter / kategorier. På grunn av sin enkle og intuiative funksjonalitet, kan du legge inn dine kontodetaljer, annonsere dine produkter og begynne å selge umiddelbart.

Du vil også merke hvor lett det er å administrere nettbutikkløsningen med vårt nettbutikkprogramvare. CS-Cart leveres med et sikkert nett-basert administrasjonspanel som gir deg full kontroll over alle aspekter av din online business. Styr nettstedet, kundedata, produktkatalog, butikkinventar, bestillinger, betalinger, design og andre innstillinger bare med noen få museklikk!

 

Utvid virksomheten med nettbutikkløsning fra CS-Cart

Comments

No posts found

Write a review