Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Velg riktig e-handel løsning

16.10.2013
av Preben Jensen

Når du bygger en ny nettbutikk, er kreativ webdesign rett og slett ikke nok - du trenger en unik programvare for å styrke ditt nettsted med rik e-handel-funksjonalitet - for å kunne gjøre det mulig å vise og lagre produkter, administrere butikkvinduet, kontrollere inventar, registrere kunder, motta betalinger, kontrollere leveringer osv. Alle disse oppgavene kan løses med et godt e-handels program og NettXpress kan tilby deg det beste verktøyet som møter alle disse kravene - CS-Cart.

Vi tilbyr en alt-i-en nettbutikkplattform designet for å møte selv de mest spesifikke og kompliserte kundenes behov. Vi forstår at målet ikke bare å lansere en online-prosjekt, men også å skape en lønnsomt bedrift som er i stand til å tåle en ganske tøff global konkurranse.

Oversikt over funksjoner

Det er mange fordeler for å gå inn på e-handels markedet med CS-Cart Vår kraftige, alt-inkludert e-handel plattform kan være den mest bevisste valg for både nystartede bedrifter som bygger sine prosjekter fra bunnen av, og for de som allerede har egne websider, men må legge til e-handel funksjonalitet til dem. Uten spesifikk programmering og designferdigheter kan du bygge et omfattende e-handel prosjekt på nesten alle størrelser, det være seg en liten nettbutikk eller et stort virtuelt kjøpesenter med mange avdelinger. CS-Cart gjør det også mulig å opprette og håndtere ubegrenset ekstra nettbutikker via ett enkel administrasjonspanel og dermed unngå å bruke en formue på å kjøpe flere lisenser.

Basert på ledende åpen kildekode-teknologi, slik som PHP, MySQL, Smarty og mange andre, er alle våre løsninger fullpakket med de nyeste og kraftigste verktøy og funksjoner for å sikre en positiv e-handel opplevelse. CS-Cart driftede web-butikker er både lette å administrere og kontrollere for administratorer og attraktive og praktiske for kundene.

For å installere CS-Cart må du ta noen enkle steg: last ned programmet og legg det over på webhotellet ditt, juster noen filrettigheter, kjør installasjonsveiviseren og du er ferdig! Noe som også er viktig, i motsetning til mange andre konkurrerende produkter - med CS-Cart betaler du kun en gang og får full tilgang til programvaren uten tidsbegrensning.

Velg riktig e-handel løsning

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale