Følg oss på Facebook og Twitter for flere nyheter og informasjon om nettbutikkløsningen CS-Cart fra NettXpress:

NettXpress Twitter

NettXpress Facebook

Vi introduserer nettbutikkløsningen CS-Cart Mini

19.06.2014
av Preben Jensen

I dag introduserer vi et helt nytt produkt - CS-Cart Mini. Dette er nettbutikkløsningen er for deg som enkelt og rimelig ønsker å komme i gang med egen nettbutikk. I stedet for en fast pris, som det er på våre andre nettbutikkløsninger betaler du kun kr. 390.- eks. mva. per måned, og du kan si opp avtalen når du vil.

Mini betyr på ingen måte færre funksjoner, kun lavere pris. Med CS-Cart Mini fra NettXpress får du akkurat de samme funksjonene som du finner i våre andre nettbutikkpakker.

Med CS-Cart Mini får du også noen funksjoner som ikke er standard i de andre pakkene våre. Du får en addon som gjør det enkelt å synkroniserer og selge dine produkter på eBay. Du kan superenkelt legge inn hele nettbutikken din på bedriftens Facebook-side. Du får fullversjonen av den nettskybaserte søketjenesten Searchanise, og du får fullversjonen av Twigmo - som er en mobilvennlig utgave av nettbutikken din. Alle disse ekstra funksjonene er abonnementstjenester i fullversjonene og vil normalt koste ca 2500.- per år, men de følger altså med i pakken til CS-Cart Mini.

CS-Cart Mini installeres på ditt eget webhotell, slik at du har full kontroll over nettbutikken din. Du står dermed fritt til å legge til templates eller addons for utvidet funksjonalitet.

Dersom du ønsker at vi skal installere og sette opp nettbutikken for deg, så anbefaler vi at du registrerer domenenavn og webhotell hos ProISP. De tilbyr webhotell skreddersydd for nettbutikkdrift. Send oss så serverinformasjonen du mottar fra ProISP, og vi installerer og gjør klar nettbutikken din for deg. Dette fikser vi normalt i løpet av 24 timer.
Grunnen til at vi anbefaler at du registrerer dette selv, er for at du skal få fullt eierskap over ditt eget domenenavn.

Du kan lese mer og bestille CS-Cart Mini på denne siden.

Vi introduserer nettbutikkløsningen CS-Cart Mini

Kommentarer

Ingen innlegg funnet

Skriv en omtale